”On meillä ohjelmistot käytössä, mutta ei niitä osata hyödyntää tarpeeksi”

CRM - yrityksen tärkein, mutta usein unohdettu työkalu

Tuloksekas ja hyvin johdettu myynti on kasvun ja jatkuvuuden lähtökohta. Samoin asiakkaisiin liittyvä tieto on yrityksen kriittisintä omaisuutta ja sen tulisi olla uusio käytettävissä ja läpinäkyvästi saatavilla.

Tuemme asiakkaitamme CRM-/ myyntiohjelmistojen valinnassa, käyttöönotossa ja tehokkaassa käytössä. Toimimme tarvittaessa projektijohtajana ja varmistamme johdon strategisten tavoitteiden jalkautumisen niin myynnin johtamisen kuin markkinoinnin toimintoihin.

Kauttamme voit hankkia viime vuosien Euroopan suosituimman Pipedrive-ohjelmiston sekä laadukkaan käyttöönoton palvelemaan yrityksenne tavoitteita ja henkilöstön koulutustarpeita.

Pipedrive-ohjelmiston saat veloituksettomaan koekäyttöön täältä.

Osaamisemme ja kokemuksemme avulla uudet järjestelmät saadaan alusta saakka tehokkaaseen käyttöön, vältetään käytön sudenkuopat sekä motivoidaan henkilöstö mukaan yhteisiin tavoitteisiin.

Pipedrive-asiakkaitamme

CRM-järjestelmien kehitys

Suurimmalla osalla yrityksistä on CRM-järjestelmä käytössä, mutta yritys- ja myyntijohdolle ei kyetä tuottamaan tarvittua raportointia. Syynä on usein, ettei myyjien motivaatio ja osaaminen järjestelmän käyttöön ole vaaditulla tasolla.

Autamme yritysjohtoa kirkastamaan CRM-järjestelmän käytön strategista tavoitetta sekä muokkaamaan ohjelmistosta entistä helppokäyttöisempää. Nämä toimet sekä käyttäjien motivoiva koulutus nostavat ohjelmiston tuottavan lisäarvon uudelle tasolle.

CRM-järjestelmien käyttöönotto

Olemme tehneet satoja CRM-käytön kehittämiseen ja käyttötason nostamiseen liittyviä toimeksiantoja. Autamme valitsemaan tarpeitanne vastaavan ohjelmiston, jonka avulla saatte asiakas- ja myynnin hallinnan uudelle tasolle.

Oikein valittu ja käyttöönotettu CRM-ohjelmisto turvaa yrityksen ydintiedon uudelleen käytettävyyden, sekä tarjoaa johdolle luotettavan näkyvyyden tulevaisuuteen.

Meistä kerrottua

  • “Askele oli kumppanimme CRM- ja talousjärjestelmien uudistuksessa. Asiantuntijuus ja reagointikyky loivat pohjan erinomaisesti onnistuneelle projektille. Vakuuttavinta oli asiantuntijan ymmärrys kokonaisuudesta meidän, tilitoimistomme sekä järjestelmätoimittajien välillä.”

    Kristiina Kavén, Controller Zeeland Family Oy

Jätä yhteydenottopyyntö

Emme pelkää olla rehellisiä ja suoria kun on sen aika, muutoin toimintaamme ohjaavia arvoja ovat tehokkuus ja tinkimättömyys asiakkaan tavoitetilan saavuttamiseksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.