Palvelut

Askele tarjoaa avuksenne 12 vuoden kokemuksen liiketoimintanne tehostamiseksi

Askele Oy:n tavoitteena on tuottaa asiakasyrityksille enemmän lisäarvoa käytössä olevista toiminnanohjauksen ohjelmistoista, sekä tarjota yritysjohdolle asiantuntijuutta liiketoiminnan johtamiseen.

Mikäli yrityksellä ei ole vielä käytössä moderneja CRM-/ liiketoiminnan ohjelmistoja, onnistuu niiden hankinta ja käyttöönotto myös kauttamme. Askele auttaa luomaan strategian, jonka pohjalta voimme yhdessä rakentaa johdonmukaisen ja helppokäyttöisen tekemisen kulttuurin yrityksenne toiminnanohjaukseen.

Kehitystyömme lopputuloksena asiakkaalle on kirkasta, mitä tunnuslukuja bisneksestä seurataan – samoin valjastamme automatiikan vapauttamaan hallinnon työkuormaa raportoinnissa ja taloushallinnassa. Varmistamme myös, että käytössä olevat ohjelmistot tukevat kunkin käyttäjäryhmän arkista käyttöä sekä raportointitarpeita.

Varaa tästä veloitukseton kartoituspalaveri niin tehdään tilanneanalyysi, kuinka voisimme viedä liiketoimintaanne eteenpäin!

Kartoituspalaverin aihealueita;

  • palveleeko ohjelmistot tarpeitanne – onko prosessit liidistä tarjoukselle, projekteiksi ja laskutukseen selkeitä?
  • kuinka hyödynnätte järjestelmien tuottamaa raportointia (johtoryhmätyöskentely, katelaskenta, liiketoiminnan ennustaminen, tiedon luotettavuus)?
  • palveleeko CRM-ohjelmistonne projekti- ja asiakasjohtajien arkista tekemistä (myynti, projektihallinta, laskutus, asiakasraportointi)?
  • onko käytössä vielä Exceleitä, jotka voisi korvata modernien järjestelmien johdonmukaisella käytöllä?
  • onko taloushallinnan työ sujuvaa – myynti- ja ostolaskutuksen luotettavuus, onko kirjanpito ja palkanlaskenta automatisoitua?
  • onko yrityksen kaikilla käyttäjäryhmillä ja loppukäyttäjillä riittävä perusosaaminen ja ymmärrys järjestelmiin?

Ilmoittautuminen arkkitehtitoimistojen koulutusohjelmaan

Ilmoittautuminen koulutusohjelmaan

Asiakkuuksiamme toiminnanohjauksen saralta

Vertaa tästä yrityksenne kannattavuutta muihin toimialanne menestyviin yrityksiin.

Millaista lisäarvoa tuomme yrityksenne toiminnanohjaukseen?

Askele on erikoistunut asiantuntijayritysten toiminnan kehittämiseen ja hallinnon järkevöittämiseen. Olemme satojen asiakasprojektien osalta tuoneet toimialojen yrityksille konkreettisia ja helposti käyttöönotettavia toimintamalleja, ja saaneet aikaan merkittäviä – varsinkin viivan alla – näkyviä tuloksia.

Yritysten kannattavuuden kannalta on luonnollisesti tärkeintä, kuinka iso osuus työajasta saadaan laskulle. Jokainen yrityspäättäjä voi laskea yrityksensä kohdalta, miten suuri vaikutus tulokseen on, jos laskutusaste on 50, 70 tai 90 %.

Varaa tästä veloitukseton
kartoituspalaveri, jossa käydään läpi

1. Askeleen näkemykset toimialanne parhaista käytännöistä

2. Nykyinen CRM/ toiminnanohjauksen ohjelmistojen käyttötapanne vs tavoitteet
2. Järjestelmien tarjoaman potentiaalin ja automatiikan hyödyntäminen
4. Ehdotus miten parantaa toimintaa konkreettisesti

VARAA VELOITUKSETON ETÄPALAVERI

Jätä yhteydenottopyyntö

Emme pelkää olla rehellisiä ja suoria kun on sen aika, muutoin toimintaamme ohjaavia arvoja ovat tehokkuus ja tinkimättömyys asiakkaan tavoitetilan saavuttamiseksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.